whats auto flowering

Discussion in 'Plant Problems' started by jarrod, Nov 11, 2008.

 1. jarrod

  jarrod Registered

  hya could nebody tell me about auto flowering seed strains?
  ive got a seed catalogue here im looking at and the lowryder seed have auto
  could sum 1explain pls?whats the difference?
  thanks alot:thumbsup:
   
 2. LuciferN

  LuciferN Registered+

  An auto flowering strain is a plant with special genetic that will start flowering, even if you keep the 16/8, 24/0 light schedule.
   
 3. jarrod

  jarrod Registered

  thanks for that mate much obliged
  ive got my plant under cfls 24 hours and have been warned off doin that?
   
 4. LuciferN

  LuciferN Registered+

  There should be no issue with the 24/0 schedule, there a lot of growers doing this with there plants. I actually like to give them some dark time, help me save a little on the electricity, keep the temps lower and mother nature usually don't give them 24 hours of lights !
   
 5. jarrod

  jarrod Registered

  help i think ive fucked my plant proper!!!

  ive just adjusted my lights and managed to fucking drop it on my plant!
  ive bent the top 2 branches-they havent snapped just crimped em a bit
  do you think itll b ok?is there anything i can do?
  thanks
  pic attached
  :mad:
   

  Attached Files:

  • 009.jpg
   009.jpg
   File size:
   641.2 KB
   Views:
   380
 6. LuciferN

  LuciferN Registered+

  Look like there is a new growth on the plant, you should be all right. Use the back of you're hand to sense the heat; too hot for it is too hot for the plant too.
   
 7. Wobster

  Wobster Registered+

  Hey Jarrod.. hows it goin. erm just wanted to say Im not sure u wanna be using a photo of youself when ur posting about cannabis cultivation lol. Unless that is a pic of someone u really hate that u wanna land in a load of trouble.
   
 8. SwishaSweetz4Me

  SwishaSweetz4Me Registered+

 9. LuciferN

  LuciferN Registered+

  Wobster is right on this one, you seem not to care about getting caught... Putting you're picture online, is something careless thing that can get you inside for a long time. Just an advise, try to keep it to yourself, don't talk about it.
   
 10. mystrinh1178

  mystrinh1178 Registered

  Trong những năm 1880, nhiều người bắt đầu thoát khỏi sự lựa chọn hẹp của các cửa hàng địa phương bằng cách mua hàng tiêu dùng thông qua catalogue. Vào đầu những năm 1900, Sears, Roebuck và Công ty và Montgomery Ward là một trong những doanh nghiệp hàng đầu đặt hàng qua thư điện tử sử dụng catalog để tiếp cận khách hàng trên toàn quốc.

  [​IMG]

  Tiếp thị bằng catalogue là một hình thức tiếp thị trực tiếp chuyên biệt vẫn giữ một vị trí quan trọng trong số các chiến lược tiếp thị được sử dụng ngày nay, bao gồm phương tiện truyền thông xã hội và quảng cáo trên Internet. Ngay cả khi mọi người mua hàng trực tuyến thường xuyên hơn, nhiều người vẫn sử dụng catalogue như là nguồn thông tin ưa thích của họ về các sản phẩm và dịch vụ của công ty.
  Lớn nhất miền bắc với xưởng
  bảng báo giá in catalogue chất lượng và là công ty có xưởng in lớn duy nhất
  Các công ty kinh doanh cũng sử dụng tiếp thị bằng catalogue. Các doanh nghiệp chuyên bán hàng có các catalogue sản phẩm của họ gửi đến người mua của họ.

  [​IMG]

  Sử dụng hình ảnh thật trong catalogue là cách tốt nhất kiến khách hàng chú ý hơn. Đặt lời nhắc về các ưu đãi đặc biệt, giao hàng miễn phí và các chương trình khuyến mại khác ở trong catalogue cũng là một trong những cách kích thích mua hàng.

  Một số nhà sản xuất ra quyết định kinh doanh cảm thấy rằng catalogue cung cấp cho khách hàng của họ các lựa chọn trong cách họ mua hàng và nhiều khách hàng của họ sử catalogue để mua hàng. Trong năm 2009, Hiệp hội Tiếp thị Trực tiếp đã phát hiện ra rằng các doanh nghiệp đã gửi hơn 17 tỷ danh mục, nhưng chỉ 1,3% dẫn đến việc bán hàng.

  [​IMG]

  Mặc dù kiểu chữ này của người mua sắm cửa hàng là đúng trong hầu hết các trường hợp, một số khách hàng chỉ đơn giản thích mua sắm trong catalogue để mua hàng trực tuyến. Mặc dù lợi tức đầu tư cho các catalogue là nguồn đầu tư dài hạn với các phương pháp tiếp thị khác, nhưng vẫn mang lại hiệu quả rất lớn cho doanh nghiệp.
   
  • Dumb Dumb x 1
 11. Weezard

  Weezard Registered+

  Stupid spam.
  Nice butt though.
   

Share This Page